PRAVILA FORUMA

Go down

PRAVILA FORUMA

Postaj  Admin on sub oľu 29, 2008 4:32 am

Forum je namijenjen članovima zbora i svim poznavaocima i ljubiteljima kako rukometnog tako i ostalih sportova

Općenita pravila i preporuke za korištenje foruma:

- Prilikom registracije odaberite neki nadimak ili ime s kojim cete 'potpisivati' svoje postove. Nadimci bi trebali biti jednostavni i raznoliki po mogucnosti, kako bi se izbjegle zamjene sa nadimcima ostalih korisnika. Molimo da ne koristite nepristojne nadimke. Korisnici sa nepristojnim i vulgarnim nadimcima biti æe odstranjeni sa foruma.
- Poruke moraju biti citko napisane. Bitna su velika slova, interpunkcija, pravilna gramatika, što manje slenga. Pišite ih kao da pišete pismo ili e-mail.
- Koristite simbole za naglašavanje radije nego velika slova. Upitnik, usklicnik i sl.
- Kada zapoèinjete neku novu temu, pokušajte što jasnije napisati vaše mišljenje ili pitanje, kako drugi ne bi morali razmišljati što ste zapravo željeli reci.
- Kod odgovaranja na neki post, citirajte dio poruke na koji odgovarate u svom tekstu kako bi rasprave bile što jasnije i preglednije.
- Poruka mora imati veze s temom foruma u kojem pišete. Nemojte pisati u pogrešne forume ili skretati diskusiju u pogrešnom smjeru. Poruke koje nisu tematski vezane na taj dio foruma ili raspravu biti ce obrisane ili preseljene tamo gdje pripadaju. Ukoliko imate prijedlog za otvaranje novog foruma predložite to na administrator
Nemojte ostavljati poruke osobne prirode, pisati poruke bez konkretnog sadržaja.
Budite svjesni broja posjetitelja koji mogu vidjeti vašu poruku.

Na forumu nije dozvoljeno:

- vrijeðati, omalovažavati, uznemiravati, poticati mržnju...
- koristiti vulgarne izraze
- lažno predstavljanje i korištenje višestrukih identiteta
- kršenje privatnosti, kao što je npr. objavljivanje tuðe e-mail adrese, brojeva telefona, objavljivanje imena i prezimena ili drugih privatnih podataka
- objavljivati ili linkati na materijal zašticen autorskim pravima
reklamirati
- nepotrebno, višestruko ponavljanje iste poruke ili odgovora
- objavljivanje poruke (postanje) sadržaja, linkova ili èlanaka s neprimjerenim sadržajem (pornografija, piratski software…)

Svi postovi koji nisu u skladu s pravilima biti ce obrisani s foruma. Administrator i moderator foruma zadržava pravo brisanja ili modificiranja bilo kojih sadržaja unesenih na forum za koji smatra da nisu u skladu s pravilima.
Svaki korisnik koji primijeti sadržaj na forumu koji bi na bilo koji nacin bio upitan, zamoljen je da administratora ili moderatora foruma što prije e-mailom obavijesti o tome.
avatar
Admin
Admin
Admin

Broj postova : 3
Registration date : 29.03.2008

Korisnički profil http://zrsr-forum.lightbb.com

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.